Speel & win een Wij-Tijd boek!

07/12/2020 

Pretend to be a Time Traveler day

Let's play ...

Pretend to be a Time Traveler today!
Zoek een stevig kistje of iets anders dat een verblijf onder de grond kan overleven. Versier het samen tot een échte tijdscapsule met wat je in huis kan vinden. In jullie tijdscapsule komen voorwerpen (bv. speelgoed, een kasticket, …) of foto’s die iets meer vertellen aan latere generaties over vandaag, ‘onze tijd’. Begraaf de capsule in de tuin of in het park. Wie weet wanneer je capsule terug het licht zal zien. Een spannende gedachte, niet?


Spelen is belangrijker dan winnen

Wat niet wil zeggen dat er nooit iets leuks te winnen valt!
Idee Kids geeft drie 'Wij-Tijd' boeken weg met pagina's vol koesterkansen voor ouder & kind. 
- Maak tot en met 18 december kans door op Facebook te delen wat zeker niet mag ontbreken in jullie tijdscapsule en waarom. 
- Pin 22 december in je agenda: een onschuldige hand kiest 3 winnaars en maakt ze bekend op Facebook. 

Wij-Tijd

Onze inspiratiebron? Wij-Tijd!

Wanneer was de laatste keer dat je écht speelde met je kind? Wanneer bulderden jullie nog eens samen van het lachen? Zit je vaker dan je wil toegeven met je gedachten bij het werk tijdens zogenaamde quality time met je kids? 
Wij-Tijd gaat over samen-zijn en samen-doen met je kids. Kleine momenten leren koesteren. In het hier en het nu. Ontdek het boek en raak 250 keer geïnspireerd.


Veel Time Travel-plezier gehad? 
Dit boek was onze inspiratiebron voor deze leuke doe-activiteit. Met de kerstperiode op komst: quality time in huis verzekerd!