verkleden op kamp

Doe-eens-gek-donderdag!

13/02/2019

Hoera! Het is weer bijna kamp-tijd. Een week volledig in het teken van het kampthema. De monitoren nemen jouw kinderen mee op sleeptouw doorheen het projectkamp. Eén van de zaken om de totaalbeleving en kampgevoel te versterken, is het organiseren van een verkleeddag. En hoe zorg je er nu voor dat dit jou als ouder geen last minute stress bezorgt? Wij denken graag mee en geven tips voor een gezellig verkleedmoment samen.

Ruime thema's

Op kamp kiezen wij steeds voor verkleedthema’s die je op heel diverse manieren kan invullen samen met jouw kind(eren). Een gekke harendag, een gekke sokkendag, of zelfs een verkleed-je-in-wat-je-wil-dag. Een verkleedfeest op kamp impliceert bijgevolg niet dat je als ouder elke verkleedwinkel moet bezoeken om de leukste kostuums te vinden voor jouw kind(eren). Integendeel!

Alles is bruikbaar

We zijn zeker dat je met een heleboel materiaal dat je gewoon in huis hebt, veel leuke dingen kan doen: kleurrijke elastiekjes, flessendopjes, kurken, lintjes, verf, oude speelkleren en schoenen, oude make-up … kunnen met een likje verf en wat creativiteit omgetoverd worden in de leukste kostuums.

Ga samen aan de slag

Wij zijn altijd overtuigd dat de weg ernaartoe en het proces dat jullie samen bewandelen steeds belangrijker is dan het resultaat. Een witte t-shirt kan een spook, een politiehemd of zelf een kuiken worden. Laat jullie fantasie de vrije loop gaan en maak er een fijn ouder-kind-momentje van en je zal zien dat deze altijd de leukste resultaten opleveren.

Op kamp

Onze doe-eens-gek-donderdag op kamp zal steeds op maandag gecommuniceerd worden door de kampverantwoordelijken en monitoren door dit op te hangen aan het wie doet wat bord. Neem daar dus zeker een kijkje.

 

Tot op kamp!