Op kamp met Idee Kids

5 redenen om je kind op kamp te laten gaan

12/07/2018

5 redenen om je kind op kamp te laten gaan

Je kind op kamp te laten gaan? 5 redenen waarom zowel kind als ouders er echt gelukkig van worden!

#1 Kinderen worden er gelukkig

Mijn kinderen komen welgezind thuis, vertrekken 's ochtends vol enthousiasme en zijn 's avonds heel moe. - papa van Jasper (12 jaar), Justine (8 jaar) en Jessika (11 jaar)

Professionele omkadering, super thema's, gelukkige kinderen. - mama van Lore (8 jaar) en Warre (5 jaar)

Mijn kindjes komen elke keer opnieuw met veel zin naar het kampje, ze zijn heel enthousiast en brengen elke dag leuke verhaaltjes mee naar huis. Top ! - mama van Amber (4 jaar) en Arton (6 jaar)

Mijn dochter ziet er echt naar uit om naar het Idee Kidskamp te gaan elke morgen, is dus voor mij teken dat ze zich daar zeker amuseert en goed voelt :-). - mama van Emilie (4 jaar)

#2 Perfect te combineren met jouw (werk)leven

Veel keuze, niet ver van huis, ruime opvanguren, kinderen zijn er graag. - mama van Hanne (8 jaar) en Lukas (8 jaar)

Onze kinderen amuseren zich, vinden het superleuk, een leuk alternatief om de vakantie aangenaam te maken terwijl mama en papa werken zijn. Goed georganiseerd en super enthousiaste monitoren! - mama van Jonas (6 jaar) en Lina (3 jaar)

Dichtbij en perfecte service! Goede monitoren! - papa van Matthew (10 jaar)

Nabijheid van de locatie, goede prijs/kwaliteit-verhouding, de opvanguren, de sfeer en de begeleiding door de monitoren. - mama van Xander (9 jaar)

#3 Er zit beslist ook een thema bij voor jouw kid(s)

Veel verschillende activiteiten, steeds rond het thema, een tevreden zoon ;-). - mama van Robbe (8 jaar)

Toffe goed georganiseerde kampen, met een gevarieerd aanbond voor elke leeftijd en op verschillende locaties! Moni's zijn heel enthousiast en vriendelijk. Mijn zoontje komt heel graag en met veel plezier naar jullie kampen. Doe zo verder! - mama van Jonas (9 jaar)

Dit zijn erg leuke thema's en zeer goed ingelijst. De kinderen gaan graag naar het kamp. - mama van Daniel (6 jaar)

Leerrijke kampen, waarbij er echt rond het thema dat opgegeven wordt gespeeld en gewerkt wordt. Toffe thema's!  - mama van Astrid (12 jaar) en Emiel (11 jaar)

Mooi programma met veel variatie voor verschillende leeftijden. - mama van Barbara (5 jaar)

#4 Kwaliteit die je voelt!

Zeer kwalitatieve kampen. Na een fijn kamp heeft mijn dochtertje een heel jaar gevraagd wanneer ze opnieuw op kamp mocht dus dit jaar doet ze er twee. - mama van Emma (5 jaar)

Goede organisatie, top opvang, administratie gemakkelijk en snelle antwoord van idee kids voor alle vragen. - mama van Jules (3 jaar) en Luca (6 jaar)

Organisatie en verwelkoming. Het was onze eerste keer en we werden zee goed ontvangen met duidelijke informatie. Ook de persoonlijke informatiemail vooraf was schitterend. - papa van Sebbe (6 jaar)

Altijd goed georganiseerd en bovendien kampen waar de kids iets van opsteken (en ook tijd om te ravotten natuurlijk). - mama van Marie (6 jaar) en Jeff (9 jaar)

Duidelijke en correcte communicatie naar de ouders toe en voldoende professioneel omgaan van de begeleiders naar ouders en kinderen. - mama van Seppe (6 jaar) en Tuur (4 jaar)

#5 Geweldige begeleiding van onze monitoren

Leuke kampen met ervaren monitoren. - mama van Senne (11 jaar)

Goede begeleiding van de kindjes door monitoren die al wat ouder zijn en studies doen gericht op kinderen. Zeker belangrijk als de kinderen nog heel klein zijn en je ze moet achterlaten. - mama van Finn (6 jaar) en Jana (6 jaar)

Heel gevarieerd aanbod met professionele begeleiding. - mama van Iris (7 jaar) en Victor (12 jaar)

Mijn kinderen hadden een leuke tijd, voelden zich goed in de groepjes, met leuke en empathische monitoren. - mama van Polly (7 jaar) en Esmée (5 jaar)

 

 

Hopelijk tot op kamp?!
Zonnige groetjes
Het Idee Kidsteam