Monitoren met een hart voor kids

Monitoren met een hart voor kids

Een team van interne medewerkers, gastlesgevers en monitoren vormt het hart van Idee Kids vzw. Er wordt bewust gekozen voor monitoren van minimum 19 jaar oud met een pedagogisch diploma of gelijkgesteld door ervaring én met een groot hart voor kinderen.

Heb je interesse om als monitor aan de slag te gaan bij Idee Kids? Meer informatie vind je alvast op onze monitorenwebsite

Piraat

Sprookjes bestaan! Een grote glimlach op elke kindersnoet …

Idee Kids vzw zet jaarlijks 3000 enthousiaste monitoren in die tijdens de schoolvakanties het beste van zichzelf geven om op elke kindersnoet een grote glimlach te toveren. Of het nu in een piratenpak, met een koksmuts of tijdens het opvangmoment is. Samen met onze interne medewerkers en gastlesgevers bouwen ze met hun enthousiasme, speelsheid en creativiteit mee aan onvergetelijke kampervaringen.

#samenopkamp, of samen spelend leren, ontdekken, groot worden en vrienden maken …

Kinderen in de moestuin

Met een intrinsiek geloof in groei

Onze monitoren nemen elk kind op zijn of haar tempo graag mee op een onvergetelijke Idee Kidsreis. Ze kijken met een open blik naar de fantasiewereld, interesses en talenten van kinderen. En geloven intrinsiek in groei en de rijkdom van zoeken en ontdekken. Tijdens een Idee Kidskampweek is het resultaat en de afwerking daarom altijd ondergeschikt aan het groeiproces van onze “kleine grote vrienden”.

Sterkte monitoren

Iedere monitor in zijn kracht

Aan de hand van inspirerende draaiboeken en inhoudelijk sterke vormingen, door een goede fit tussen hun eigen talenten en het specifieke kampthema én met ondersteuning van onze kampverantwoordelijken & kampcoördinatoren garanderen onze monitoren een WAAUWkampbeleving voor elk kind.

Ouders en kinderen

Monitor zoekt ouder voor een praatje

Onze monitoren maken graag tijd voor een praatje met ouders. Benieuwd hoe de dag van je kind er uit zag of zit je met vragen, onduidelijkheden of zorgen? Aarzel dan zeker niet om hen rechtstreeks aan te spreken!

Ga ook aan de slag als monitor bij Idee Kids vzw

Heb je ook zin gekregen om deel uit te maken van het monitorenteam en kan je nu al niet kiezen tussen onze vele knotsgekke kampthema's? Wat wordt er verwacht bij idee Kids vzw? Hoe ziet een kampdag er uit? Welke ondersteuning krijg ik bij het begeleiden van mijn kamp?

Neem zeker een kijkje op onze website voor monitoren en ontdek wat je als topmonitor mag verwachten op de kampen van Idee Kids vzw!