Sint-Niklaas

Adres

OLVP Sint-Niklaas
Spoorweglaan 15, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

51.1682252, 4.1342347

Ingang bubbels op de kamplocatie

Deze zomer gaan we op kamp in bubbels tot 50 personen. Op de kamplocatie zijn meerdere bubbels aanwezig die strikt van elkaar gescheiden zijn. Hoe dat op jouw kamplocatie werkt, ontdek je hier.

Elke contactbubbel heeft een eigen ingang, knuffelzone, speelruimte, eigen lokalen en een eigen sanitaire blok. De voor- en naopvang worden ook per bubbel georganiseerd, zo vermijden we alle contact tussen de bubbels. In de startkampmail die je een week voor het kamp krijgt, wordt meegedeeld in welke bubbel je zoon of dochter op kamp gaat.

Adres ingang bubbel 1: Ter hoogte van Spoorweglaan 15. Dit is het adres aan de overkant van de school, handig om te gebruiken om de GPS in te stellen. De school bevindt zich dan aan de overkant, zie foto. 

Adres ingang bubbel 2: Ter hoogte van Spoorweglaan 15. Dit is het adres aan de overkant van de school, handig om te gebruiken om de GPS in te stellen. De school bevindt zich dan aan de overkant, zie foto. 

Adres ingang bubbel 3: plezantstraat 135

Adres ingang bubbel 4:  Ter hoogte van Spoorweglaan 15. Dit is het adres aan de overkant van de school, handig om te gebruiken om de GPS in te stellen. De school bevindt zich dan aan de overkant, zie foto. 

Ingang kamplocatie

De ingang van deze kamplocatie bevindt zich om de hoek in de Spoorweglaan.
Volg de Idee Kids pijlen om zo het ontmoetingspunt gemakkelijk te bereiken.

Parkeren

Je kan parkeren op de parking naast de school (Spoorweglaan 15). Hou er rekening mee dat je nog 300 meter moet stappen naar de ingang van de kamplocatie. Je kan de Idee Kids pijlen volgen om zo onze kamplocatie vlot te bereiken. 

Andere bijzonderheden

De kamplocatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 
Gelieve Idee Kids op voorhand een seintje te geven zodat dit tijdig aan de monitoren en de school kan worden doorgegeven.