Leuven

Adres

Paridaens Leuven
Janseniusstraat 2, 3000 Leuven, Belgium

50.875478, 4.694983

Ingang bubbels op de kamplocatie

Deze krokus gaan we op kamp in bubbels tot 25 personen. Op de kamplocatie zijn meerdere bubbels aanwezig die strikt van elkaar gescheiden zijn. Hoe dat op jouw kamplocatie werkt, ontdek je hier.

Elke contactbubbel heeft een eigen ingang, knuffelzone, speelruimte, eigen lokalen en een eigen sanitaire blok. De voor- en naopvang worden ook per bubbel georganiseerd, zo vermijden we alle contact tussen de bubbels. In de startkampmail die je een week voor het kamp krijgt, wordt meegedeeld in welke bubbel je zoon of dochter op kamp gaat.

Verschillende adressen voor de verschillende bubbels! 
Bubbel 1 - Pater Damiaanplein via de brandgang - de rode poort. 
Bubbel 2 - Pater Damiaanplein via de brandgang - de rode poort. 
Bubbel 3 - Janseniusstraat 20 via Refugehof - de zwarte poort - over speelveld. 
Bubbel 4 - Pater Damiaanplein via de brandgang - de zwarte poort.

Parkeren

Parkeren kan met de blauwe kaart op de Léon Collinslaan. 
Parkeren in de Janseniusstraat is niet mogelijk. Alvast bedankt voor je begrip. 

Andere bijzonderheden

Indien je kind moeilijk te been is of in een rolstoel zit, gelieve Idee Kids een belletje te geven op het nummer 09 210 80 00. Wij bekijken samen wat mogelijk is. 

De verbouwingswerken die tijdens 2019 werden uitgevoerd op de kamplocatie gaan dit jaar voornamelijk door in een ander blok van de school. Dit zorgt ervoor dat de impact ervan op het kampgebeuren alvast veel kleiner zal zijn dan vorig jaar. De werken zouden tegen de zomervakantie van 2020 volledig afgerond zijn. Aarzel niet om Idee Kids te contacteren bij verdere vragen of opmerkingen, wij helpen met plezier verder