Leuven

Adres

Paridaens Leuven
Janseniusstraat 2, 3000 Leuven, Belgium

50.8754749, 4.6949898

Ingang kamplocatie

Bubbel 1 & 2: ingang via de brandgang. Je kan hier op twee manieren heen.
• Je komt over het Pater Damiaanplein, loopt rechtdoor de brandgang in en kan de rode poort aan je linkerkant vinden.
• Je komt via het Refugehof, over het speelveld en loopt over de bruggen aan de toren. Zo kom je ook in de brandgang terecht en vind je de poort aan je rechterkant.
• Als je voor de blokkade staat in de Janseniusstraat en naar bubbel 1 of 2 moet, volg dan de fietsomlegging naar het Pater Damiaanplein om zo de brandgang te nemen. Of ga via het Refugehof. 


! Hou er rekening mee dat de Janseniusstraat soms volledig afgesloten is. Dit kan ervoor zorgen dat je wat verder moet stappen en dus wat meer tijd moet voorzien.Ingang kamplocatie

Bubbel 3: ingang via het Refugehof, over het speelveld en loopt naar de brug (dit is dezelfde ingang als vorige zomer en de afgelopen krokusvakantie). 

Hou er rekening mee dat de Janseniusstraat soms volledig afgesloten is. Dit kan ervoor zorgen dat je wat verder moet stappen en dus wat meer tijd moet voorzien.Ingang bubbels op de kamplocatie

Deze zomer gaan we op kamp in bubbels tot 50 personen. Op de kamplocatie zijn meerdere bubbels aanwezig die strikt van elkaar gescheiden zijn. Hoe dat op jouw kamplocatie werkt, ontdek je hier.

Elke contactbubbel heeft een eigen ingang, knuffelzone, speelruimte, eigen lokalen en een eigen sanitaire blok. De voor- en naopvang worden ook per bubbel georganiseerd, zo vermijden we alle contact tussen de bubbels. In de startkampmail die je een week voor het kamp krijgt, wordt meegedeeld in welke bubbel je zoon of dochter op kamp gaat.

Verschillende adressen voor de verschillende bubbels! 
Bubbel 1 via de brandgang - de rode poort. 
Bubbel 2 via de brandgang - de poort aan de toren. 
Bubbel 3 via het speelveld. 


Parkeren

Parkeren kan met de blauwe kaart op de Léon Collinslaan. 
Parkeren in de Janseniusstraat is niet mogelijk. Alvast bedankt voor je begrip. 

Andere bijzonderheden

Indien je kind moeilijk te been is of in een rolstoel zit, gelieve Idee Kids een belletje te geven op het nummer 09 210 80 00. Wij bekijken samen wat mogelijk is. 

De verbouwingswerken die tijdens 2019 werden uitgevoerd op de kamplocatie gaan dit jaar voornamelijk door in een ander blok van de school. Dit zorgt ervoor dat de impact ervan op het kampgebeuren alvast veel kleiner zal zijn dan vorig jaar. De werken zouden tegen de zomervakantie van 2020 volledig afgerond zijn. Aarzel niet om Idee Kids te contacteren bij verdere vragen of opmerkingen, wij helpen met plezier verder