Gent Voskenslaan

Adres

Atheneum Voskenslaan
Voskenslaan 60, 9000 Gent, Belgium

51.0330386, 3.7076236

Ingang kamplocatie

Met de fiets/ te voet?  De hoofdingang van de kamplocatie bevindt zich in de Voskenslaan.
Met de auto? Parkeer op de parking van de Hogeschool Gent die je bereikt via de Valentin Vaerwyckweg .Wandel 500 meter van de voorziene parking tot de inkom. Volg de Idee Kids pijlen om zo de ingang te bereiken.

Parkeren

Met de fiets/ te voet?  De hoofdingang van de kamplocatie bevindt zich in de Voskenslaan. Volg de Idee Kids pijlen om de kamplocatie vlot te bereiken. 

Kom je met de auto? De campus heeft een nieuw mobiliteitsplan waardoor het niet langer mogelijk is om met de auto langs de achterkant van de school te rijden tot aan de speelplaats. Vanaf nu kan je parkeren op de grote parking aan de Hogeschool. Deze is bereikbaar via de 'Valentin Vaerewyckweg' of het rondpunt aan de R4, afrit Gent Expo. De kamplocatie ligt op 500 meter wandelafstand. Idee Kids pijlen wijzen je de weg naar de achteringang van de kamplocatie.

Let wel: De Hogeschool hanteert een strikt parkeerbeleid. Er zijn 32 parkeerplaatsen voor kortparkeren (30'). Plaats je parkeerschijf achter de voorruit. De overige parkeerplaatsen zijn voorbehouden voor de Hogeschool zelf. Gelieve enkel te parkeren op de voorziene plaatsen en voldoende tijd te voorzien voor het afzetten/ophalen van je kinderen. We verontschuldigen ons voor het ongemak en danken je voor je begrip.

Andere bijzonderheden

De kamplocatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Gelieve Idee Kids op voorhand een seintje te geven zodat wij de nodige maatregelen kunnen treffen.