Gent Voskenslaan

Adres

Atheneum Voskenslaan
Voskenslaan 60, 9000 Gent, Belgium

51.0330386, 3.7076236

Ingang kamplocatie

De kamplocatie kan je langs twee kanten bereiken. De hoofdingang bevindt zich in de Voskenslaan, je kan ook via het domein van de Hogeschool naar de kamplocatie.

Met de fiets/ te voet?  Gebruik de hoofdingang in de Voskenslaan.
Met de auto? Parkeer op de parking van de Hogeschool Gent (zie plan). Wandel 500 meter van de voorziene parking tot de inkom. Volg de Idee Kids pijlen om zo de ingang te bereiken.

Ingang bubbels op de kamplocatie

Tijdens krokusvakantie gaan we op kamp in bubbels tot 25 personen. Op de kamplocatie zijn meerdere bubbels aanwezig die strikt van elkaar gescheiden zijn. Hoe dat op jouw kamplocatie werkt, ontdek je hier.

Elke contactbubbel heeft een eigen ingang, knuffelzone, speelruimte, eigen lokalen en een eigen sanitaire blok. De voor- en naopvang worden ook per bubbel georganiseerd, zo vermijden we alle contact tussen de bubbels. In de startkampmail die je een week voor het kamp krijgt, wordt meegedeeld in welke bubbel je zoon of dochter op kamp gaat. Beide bubbels zijn zowel langs de voor- als achterkant van de school bereikbaar.

Alle bubbels zijn zowel langs de voorkant als achterkant bereikbaar. Opgelet: bekijk de wijziging mbt parkeren.  


Parkeren

Kom je met de auto?  De parking aan de Hogeschool is opnieuw toegankelijk! 

Andere bijzonderheden

De kamplocatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Gelieve Idee Kids op voorhand een seintje te geven zodat wij de nodige maatregelen kunnen treffen.