Gent Coupure

Adres

KTA MoBi
Coupure Rechts 312, 9000 Gent, Belgium

51.0523867, 3.7103931

Ingang bubbels op de kamplocatie

Deze zomer gaan we op kamp in bubbels tot 50 personen. Op de kamplocatie zijn meerdere bubbels aanwezig die strikt van elkaar gescheiden zijn. Hoe dat op jouw kamplocatie werkt, ontdek je hier.

Elke contactbubbel heeft een eigen ingang, knuffelzone, speelruimte, eigen lokalen en een eigen sanitaire blok. De voor- en naopvang worden ook per bubbel georganiseerd, zo vermijden we alle contact tussen de bubbels. In de startkampmail die je een week voor het kamp krijgt, wordt meegedeeld in welke bubbel je zoon of dochter op kamp gaat.


Parkeren

Er is geen parking op de school. De enige mogelijkheid is om op straat te parkeren. Zorg wel dat de tram steeds voldoende plaats heeft om langs je geparkeerde auto te rijden. Fietsen van kinderen kunnen geplaatst worden op het stuk speelplaats, achter het hek, aan bubbel 1. Fietsen van alle kinderen uit alle bubbels mogen daar gezet worden. 

Andere bijzonderheden

De kamplocatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Gelieve Idee Kids op voorhand een seintje te geven zodat we maatregelen kunnen treffen.