Genk (domein Bokrijk)

Adres

Domein Bokrijk
Bokrijklaan 1, 3600 Genk, Belgium

50.95576, 5.408402

Ingang bubbels op de kamplocatie

Deze zomer gaan we op kamp in bubbels tot 50 personen. Op de kamplocatie zijn meerdere bubbels aanwezig die strikt van elkaar gescheiden zijn. Hoe dat op jouw kamplocatie werkt, ontdek je hier.

Elke contactbubbel heeft een eigen ingang, knuffelzone, speelruimte, eigen lokalen en een eigen sanitaire blok. De voor- en naopvang worden ook per bubbel georganiseerd, zo vermijden we alle contact tussen de bubbels. In de startkampmail die je een week voor het kamp krijgt, wordt meegedeeld in welke bubbel je zoon of dochter op kamp gaat.

Er zijn twee verschillende ingangen:

  • Bubbel 1: ingang via de ingang van het wereldplein
  • Bubbel 2: ingang via de zijkant van het wereldplein aan de kant van de bloementuin

Omdat er niet genoeg plaats was voor het veilig creëren van 3 bubbels op deze locatie zijn we voor bubbel drie een beetje moeten uitwijken binnen het domein van bokrijk. 

  • Bubbel 3 bevindt zich op de locatie op het domein Genk provinciaal natuurcentrum op 3 minuutjes rijden. Adres : Craenevenne 86 3600 Genk

Ingang kamplocatie

Volg de Idee Kids pijlen om zo de ingang en het ontmoetingspunt gemakkelijk te bereiken. 

Parkeren

Parkeren kan op de parking 'Kasteel 1'.  Volg vanop het rondpunt de pijl 'Kasteel 1'. 

Bij het binnenrijden van de parking krijg je een ticket voor een halfuur. Je mag hiermee rechtstreeks buiten rijden, je hoeft aldus niet langs de betaalautomaat. Na een halfuur is het wel betalend. Op vrijdag ontvang je van Idee Kids een gratis parkeerticket voor het toonmoment.

Andere bijzonderheden

Indien je kind moeilijk te been is of in een rolstoel zit, gelieve Idee Kids een belletje te geven op het nummer 09 210 80 00. Wij bekijken samen wat mogelijk is.