Deerlijk

Adres

BS Belgiek
Breestraat 65, 8540 Deerlijk, België

50.8469017, 3.3808159

Ingang bubbels op de kamplocatie

Wegens een lokale verstrenging gaan we deze krokusvakantie in Deerlijk op kamp in bubbels tot 10 kinderen. Op de kamplocatie zijn meerdere bubbels aanwezig die strikt van elkaar gescheiden zijn. Hoe dat op jouw kamplocatie werkt, ontdek je hier.

Elke contactbubbel heeft een eigen ingang, knuffelzone, speelruimte, eigen lokalen en een eigen sanitaire blok. De voor- en naopvang worden ook per bubbel georganiseerd, zo vermijden we alle contact tussen de bubbels. In de startkampmail die je een week voor het kamp krijgt, wordt meegedeeld in welke bubbel je zoon of dochter op kamp gaat.

Er zijn twee verschillende ingangen. Bubbel 1 en 2 komen langs de grote schoolpoort in de Breestraat, bubbel 3 en 4 langs de parking van de Aldi. Elke bubbel heeft zijn eigen knuffelzone. Op het plannetje vind je waar elke knuffelzone zich bevindt.

  • Bubbel 1: ingang via de Breestraat, de knuffelzone ligt iets verder op de speelplaats aan je linkerkant
  • Bubbel 2: ingang via de Breestraat, de knuffelzone ligt aan de refter
  • Bubbel 3: ingang via de parking van de Aldi, de knuffelzone ligt achteraan aan de sporthal
  • Bubbel 4: ingang via de parking van de Aldi, de knuffelzone ligt aan de klaslokalen, links bij het binnenkomen

Parkeren

Je kan gratis parkeren op de parking van de Aldi naast de school. Vanaf daar kan je, via de achterkant van de school, de ingang van de kamplocatie terugvinden. 

Andere bijzonderheden

De kamplocatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Gelieve Idee Kids op voorhand een seintje te geven zodat dit tijdig aan de monitoren en de school kan worden doorgegeven.