Asse

Adres

Koninklijk Atheneum Vijverbeek
Nieuwstraat 122, 1730 Asse, Belgium

50.9080782, 4.1923356

Ingang bubbels op de kamplocatie

Deze zomer gaan we op kamp in bubbels tot 50 personen. Op de kamplocatie zijn meerdere bubbels aanwezig die strikt van elkaar gescheiden zijn. Hoe dat op jouw kamplocatie werkt, ontdek je hier.

Elke contactbubbel heeft een eigen ingang, knuffelzone, speelruimte, eigen lokalen en een eigen sanitaire blok. De voor- en naopvang worden ook per bubbel georganiseerd, zo vermijden we alle contact tussen de bubbels. In de startkampmail die je een week voor het kamp krijgt, wordt meegedeeld in welke bubbel je zoon of dochter op kamp gaat.

Voor bubbel 1, 2 en 3 kan je parkeren op het terrein van de school. De slagbomen zullen open staan, waardoor je vlot kan oprijden. De ouders van bubbel 1 en 2 moeten rechts over de parking. Bubbel 1 moet daarna rechts langs het zwarte poortje en bubbel 2 mag rechtdoor door de groene poort.
Voor bubbel 3 moet langs links wandelen, alsook door een andere de groene poort.

Parking

Je kan gratis parkeren op de kamplocatie. De slagboom van de parking staat open tussen 7.00u. en 9.45u en van 15.15u. -18.30u. Beperk de snelheid op de parking en hou rekening met de in- en uitgang. Er is een aparte slagboom voor de ingang als voor de uitgang. Mogen we met aandrang vragen om hiermee rekening te houden? Alvast bedankt!