kortingen

Goedkoper op kamp

Het is mogelijk om goedkoper op kamp te gaan door allerhande kortingen, voordelen en betalingsmogelijkheden die Idee Kids vzw aanbiedt of kan realiseren door de samenwerking met tal van partners. 

kinderen, monitor, kamp, schmink

Teruggave van het inschrijvingsgeld

Mutualiteit

Sommige ziekenfondsen betalen een deel van jouw inschrijving terug. Na afloop van het kamp ontvang je automatisch het attest van deelname. Breng dit document samen met een klever binnen bij de mutualiteit om zo de tussenkomst te verkrijgen. Het attest van deelname vervangt de invulformulieren die je ontvangt van jouw ziekenfonds en kan je ook steeds downloaden op jullie persoonlijke pagina via mijn account/mijn menu, mijn pagina.

  • Partena ziekenfonds: €5/kampdag per kind, max. €100/jaar per kind
  • Bond Moyson: afhankelijk per regio
  • Christelijke Mutualiteit: €5 per kampdag, max. €100/jaar
  • Liberale Mutualiteit: tot €20/jaar
  • Neutraal ziekenfonds Vlaanderen: tot €50/jaar, €5 per kampdag, max. 10 dagen
  • OZ: €5 per kampdag/kind, max 20 dagen/jaar
  • Vlaams- Neutraal ziekenfonds: €5 per kampdag, max. €100/jaar

Fiscaal attest

Met het fiscaal attest kan je het inschrijvingsgeld voor een deel aftrekken van de belastingen. Na afloop van het kamp ontvang je automatisch het fiscaal attest en je kan het ook steeds downloaden op jullie persoonlijke pagina via mijn account/menu, mijn pagina. Meer informatie vind je hier.

Gezinskorting

De gezinskorting geldt vanaf 2 of meerdere kinderen van hetzelfde gezin die binnen dezelfde week en locatie worden ingeschreven. Je krijgt automatisch €10 korting bij de inschrijving van je 2e, 3e, 4e ... kind. Opgelet: Kortingen zijn niet cumulatief -  de hoogste korting telt.

Dansen, kinderen, kleuter, kamp

Betalen met de Idee Kids spaarpot

De Idee Kids spaarpot

Vanaf 1 december 2017 werken we met een persoonlijke spaarpot. Dit is onze vroegere waardebon.
Het geld in deze spaarpot wordt automatisch in mindering gebracht bij een volgende inschrijving en kan je steeds raadplegen op jullie persoonlijke pagina.

Hoe komt er geld in mijn spaarpot?

Bij een annulatie van een kamp na betaling en zonder doktersattest kan je ervoor kiezen het inschrijvingsgeld te gebruiken voor een ander kamp of het geld toe te voegen aan jouw persoonlijke spaarpot. Wanneer je kiest om het geld toe te voegen aan jouw persoonlijke spaarpot door annulatie en zonder doktersattest wordt er een administratieve kost van €12 aangerekend. Het overblijvende bedrag gaat naar je spaarpot en blijft geldig tot en met het volgende kampseizoen.

De spaarpot kan ook aangedikt worden door een aantal acties van Idee Kids vzw zoals een win-actie. De geldigheid en waarde van deze bedragen zal steeds persoonlijk meegedeeld worden aan de winnaars.

Verhaaltje voorlezen, kinderen, kleuter, kamp

Betalen met cheques

Cheques moeten steeds aan Idee Kids vzw worden bezorgd binnen 2 weken na ontvangst van de factuur. De cheques stuur je - bij voorkeur aangetekend - per post op naar volgend adres: Idee Kids vzw - Zwaantjesstraat 33 - 9090 Melle. Vermeld steeds de naam van jouw kind, de geboortedatum en het kamp waarvoor je de bonnen wil gebruiken.

Let wel: cheques worden nooit terugbetaald. Bij het ontvangen van de cheques wordt een aangepaste factuur verzonden. Indien je de factuur reeds wil betalen dan kan je zelf de waarde van de cheques in mindering brengen op het totaalbedrag. 

Idee Kids vzw aanvaardt volgende cheques:

  • Sport- en cultuurcheques van Sodexo en Edenred
  • Jeugd AXI-bonnen Brugge: bij deelname aan Idee Kidskampen in Brugge kan je betalen met de Jeugd-AXI-bonnen. Sport-AXI-bonnen zijn niet geldig voor de Idee Kidskampen. 
  • Talententickets Mechelen: bij deelname aan de Idee Kidskampen in Mechelen kan je betalen met Talententickets. 

 

Dansende kinderen

Personeelskorting

Ben je werkgever en wil je graag korting aanbieden aan je werknemers?

Als werkgever kan je partner worden van Idee Kids vzw waardoor je aan jouw werknemers €7 korting kan aanbieden bij elke inschrijving voor een Idee Kids kamp. Idee Kids vzw vraagt jou om in ruil voor de korting het kampenaanbod en de werking bekend te maken bij jouw medewerkers. 
- kortingen zijn niet cumuleerbaar: de hoogste korting wordt automatisch toegekend.
- deze personeelskorting geldt niet voor kampen in opdracht van een andere organisatie (Partena, Start to play music).

Indien je als werkgever een partnership wil aangaan, kan je het online aanvraagformulier invullen. Van zodra Idee Kids vzw het ingevuld formulier heeft ontvangen en goedgekeurd, sturen we je alle nodige informatie en wordt ook de kortingscode geactiveerd. 

Heb je korting via je werkgever? Jouw werkgever zal je op de hoogte stellen van de samenwerking met Idee Kids vzw en de kortingscode verspreiden.

Kinderen op glijbaan

Partnerkorting

OZ Onafhankelijk Ziekenfonds

Leden van Onafhankelijk Ziekenfonds OZ krijgen bij Idee Kids vzw €10 korting op de prijs van een kamp. Kies bij jouw inschrijving bij 'korting' voor Onafhankelijk Ziekenfonds OZ en vul daaronder je aansluitingsnummer in (13 cijfers). De korting ter waarde van €10 wordt zichtbaar op je factuur. 

Partena Ziekenfonds

Leden van Partena Ziekenfonds krijgen bij Idee Kids vzw €10 korting op de prijs van een kamp. Kies bij jouw inschrijving bij 'korting' voor Partena en vul daaronder je aansluitingsnummer in (13 cijfers, beginnend met 01 of 08). De korting ter waarde van €10 wordt zichtbaar op je factuur. 

Vriendjes van leden van het Partena ziekenfonds krijgen bij Idee Kids vzw ook €10 korting op de prijs van een kamp.
Kies bij jouw inschrijving bij 'korting' voor Partena vriendjeskorting en vul daaronder het aansluitingsnummer van jouw vriendje in (13 cijfers, beginnend met 01 of 08). De korting ter waarde van €10 wordt zichtbaar op je factuur. 

WWF

Leden van de WWF-Rangerclub krijgen bij Idee Kids vzw €10 korting op de prijs. Deze korting kan ingebracht worden voor elk Idee Kidskamp naar keuze. Voor het kamp met overnachting 'WWF-Rangerclubkamp' geldt zelfs een kortingscode van €30. 
Je WWF-lidnummer dient hierbij telkens als kortingscode.

Bokrijk

Wie een Bokrijkabonnement heeft, krijgt €10 korting op de prijs van een Idee Kidskamp. Bij een inschrijving noteer je bij 'partnerkorting' de code die je ontvangen hebt via Domein Bokrijk, onmiddellijk gevolgd door de eerste 5 cijfers van je abonnementsnummer. 

Poppenkast

Kansentarief

Iedereen Verdient Vakantie - Steunpunt Vakantieparticipatie

'Iedereen Verdient Vakantie' helpt mensen die om financiële redenen of bijzondere moeilijkheden niet op vakantie kunnen. Mensen met een laag inkomen, het OMNIO-statuut, een verhoogde tegemoetkoming ... komen hiervoor in aanmerking.

Idee Kids vzw is lid van 'Iedereen Verdient Vakantie' en biedt jaarlijks heel wat vrije plaatsen aan mensen die hiervoor in aanmerking komen.  
Surf naar www.iedereenverdientvakantie.be of bel naar het gratis nummer 1700 om na te gaan of je in aanmerking komt voor het verlaagd tarief én jouw kind in te schrijven voor één of meerdere Idee Kidsprojectkampen. 

Let wel: voor kampen inschrijven via 'Iedereen Verdient Vakantie' kan enkel voor de periodes krokusvakantie + zomer 3 tot en met zomer 7
 

Uitpas met kansentarief

Idee Kids vzw werkt samen met: 
- U
iTPAS Dender (voor kampen te Aalst en Wetteren)
- UiTPAS Gent (voor kampen te Gent Voskenslaan en Gent Coupure) 
UiTPAS ZuidWest (voor kampen te Kortrijk, Heule en Deerlijk)
- UiTPAS Leuven (voor kampen te Leuven)
- UiTPAS Mechelen (voor kampen te Mechelen)

Ben je woonachtig in één van deze regio’s en je beschikt over een
UiTPAS met kansentarief, dan kennen wij aan de prijs van een Idee Kids kamp een verlaagd tarief toe. Je uitpasnummer (uniek nummer van 13 cijfers) dient hierbij als je kortingscode.

Dit kansentarief:
... geldt enkel voor kampen zonder overnachting

... geldt niet voor een gewone UiTPAS (d.w.z. UiTPAS zonder kansentarief)

De Vilvoordse Vrijetijdspas

Indien je in het bezit bent van de Vilvoordse Vrijetijdspas ontvang je korting op een Idee Kids kamp in Grimbergen. Je pasnummer (uniek nummer van 13 cijfers) dient hierbij als je kortingscode.

Kansenpas Sint-Niklaas 

Ben je woonachtig in Sint-Niklaas en je beschikt over een Kansenpas? Contacteer het Welzijnshuis van je stad en vraag hen het benodigde attest zodat wij je kind aan een verlaagd tarief kunnen inschrijven.