Idee Kids

WWF-Rangerclubkamp

I.s.m. WWF-Rangerclub

Ontdek alles over de zee en wilde dieren op het WWF-Rangerclubkamp! We zoeken naar beestjes op het strand, gaan op safari naar het Zwin, speuren naar echte haaientanden en leren over wilde dieren. Je komt alles te weten over de projecten van WWF en hoe je zelf de natuur kan beschermen. Een week vol avontuur en plezier!

WWF-Rangerclub

De WWF-Rangerclub is dé club voor kinderen die gek zijn wilde dieren en de natuur. Een WWF-Ranger is een echte beschermer van de natuur. WWF-Rangers krijgen 5x per jaar het Rangerclub Magazine en kunnen gratis deelnemen aan natuuractiviteiten.

Alles over de WWF-Rangerclub en leuke dierenweetjes op  www.rangerclub.be.

Alle kampen starten op zondagavond en duren tot vrijdagavond. Ouders voeren en halen hun kind zelf naar en van de kamplocatie.

Voor wie?

Voor alle kinderen van 8 tot 12 jaar

Waar?

Cadzandië! Een prachtig Idee kidsdomein, in het midden van een natuurgebied in de duinpolders op 4 km van zee. In Cadzandië zijn er ontelbare hoekjes om kampen op te bouwen en je vindt er grote klimbomen en wijde grasvelden om eindeloos te ravotten. ' s Avonds ontspannen we aan het kampvuur met verhalen en gaan we sterrenkijken en -dromen. Bijzondere activiteiten, (h)eerlijke gezonde maaltijden en een goede nachtrust zorgen voor een onvergetelijke week!

Vierhonderdpolderdijk 10. 4506 Hl Cadzand, Nederland
www.cadzandie.be

Bekijk hier het filmpje van Cadzandië!