Idee Kids

Kampprijs

 

5 dagen

4 dagen

3 dagen

Kleuter

€ 125

€ 105

€ 85

Uitpluis

€ 125

€ 105

€ 85

Lager

€ 135

€ 115

€ 95

Lager sport

€ 135

€ 115

€ 95

Tiener

€ 135

€ 115

€ 95

Partena

€ 120

€ 100

 

Internaatkampen: specifieke prijs per kamp, zie http://www.ideekids.be/kampen

Je schrijft je steeds in voor een volledige kampweek. 

Annulering

Indien u nog niet betaald hebt, kunt u via een schriftelijke aanvraag het kamp annuleren.
Betaalde u reeds de inschrijving? Dan zijn er 2 mogelijkheden voor de administratieve verwerking

  • Bij annulering door ziekte of ongeval storten we het geld na de vakantieperiode terug. We rekenen 12 euro administratiekosten aan. Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte van de afwezigheid van uw kind. Stuur ons zeker het doktersattest en uw schriftelijke aanvraag tot terugbetaling met vermelding van uw rekeningnummer op binnen de 5 dagen na het einde van het kamp.
  • Bij een annulering om andere redenen zetten we uw inschrijvingsgeld (min 12 euro administratiekosten) om in een waardebon voor een nieuw kamp. De annulering moet u op voorhand schriftelijk aanvragen.

Fiscaal attest

Fiscaal attest: In april ontvangt u van Idee Kids een fiscaal attest voor elk kamp waaraan uw kinderen deelnamen vorig jaar.

Aan de hand van het attest wordt een belastingvermindering verleend. Eerst worden de belastingen berekend en daarna wordt een belastingsvermindering toegekend.

De vermindering bedraagt 45 procent van de werkelijk gedane uitgaven, die beperkt worden tot maximum 11,20 euro per kind per opvangdag. Deze regeling geldt alleen voor kinderen onder 12 jaar.

Meer informatie vindt u op:http://financien.belgium.be/nl/particulieren/gezin/kinderopvang/aangifte/