Idee Kids

Plaisir à la plage

Bonjour, tout le monde! Un, deux, trois ... et c'est parti! Een week lang gaan we spelen met de Franse taal: vliegeren op het strand, uitdagingen aangaan waarin onze oriëntatie en behendigheid op de proef worden gesteld, haaientanden opgraven en skimboarden. Zand tussen je tenen verzekerd na een week vol plaisir à la plage. À bientôt!

Verplaatsingen op de openbare weg gebeuren per fiets. Het is dus aangeraden je eigen fiets mee te brengen. 

Voor wie?

Voor alle kinderen van 8 tot 12 jaar

Beginners (2 ste tot 4 de leerjaar): voor wie nog nooit Frans op school had is de formule een vrolijke, speelse initiatie. 
Gevorderden (5de en 6 de leerjaar): deelnemers die al een woordje Frans geleerd hebben bekwamen zich vooral in vlotheid.

Wanneer?

Pasen 2 09/04 - 14/04 Schrijf je in

Alle kampen starten op zondagavond en duren tot vrijdagavond. Ouders voeren en halen hun kind zelf naar en van de kamplocatie.

Prijs?

345 €

Waar?

Cadzandië! Een prachtig Idee kidsdomein, in het midden van een natuurgebied in de duinpolders op 4 km van zee. In Cadzandië zijn er ontelbare hoekjes om kampen op te bouwen en je vindt er grote klimbomen en wijde grasvelden om eindeloos te ravotten. ' s Avonds ontspannen we aan het kampvuur met verhalen en gaan we sterrenkijken en -dromen. Bijzondere activiteiten, (h)eerlijke gezonde maaltijden en een goede nachtrust zorgen voor een onvergetelijke week!

Vierhonderdpolderdijk 10. 4506 Hl Cadzand, Nederland
www.cadzandie.be

Bekijk hier het filmpje van Cadzandië!